Waarom HTML5 banners en HTML5-advertenties gebruiken?

Waarom HTML5 banners en HTML5-advertenties gebruiken?

Het grote voordeel van HTML5 banners en HTML5-advertenties is toch wel dat er met de HTML5 programmeercode vele geanimeerde effecten en overgangen gemaakt kunnen worden. De teksten, foto’s, kleuren en buttons van de advertentie kunnen elkaar vloeiend afwisselen zodat u in verschillende delen (slides) de relevantie van uw reclameboodschap op een mooie manier kan weergeven.

De visuele dynamiek in in communicatie is erg belangrijk in online adverteren. En dat maakt de html5 banners dan ook erg populair voor online reclamecampagnes.

HTML5 banners en HTML5-advertenties zijn o.a. geschikt voor:

  • Google
  • Advertentienetwerken
  • Affiliatemarketing
  • E-commerce
  • Websites

HTML5 banners voor Google Ads, de html5-advertenties!

Html5-advertenties voor Google Ads ontwikkelen wij met de daarvoor ontwikkelde Google Web Designer software. Voor iedereen die een reclame campagne bij Google Ads heeft of wilt gaan gebruiken en aan de juiste vereisten* voldoet kunnen wij voor u creatieve, interactieve en doeltreffende html5-advertenties ontwikkelen.

Google Web Designer software laptop screen banner-advertenties.nl
Google Web Designer software laptop screen banner-advertenties.nl

De Google Web designer software integreert natuurlijk perfect met het Google advertentieplatform. Denk aan o.a. Google AdMob, Display & Video 360 en Google Ads. Dat maakt het gebruik van Google Web Designer extra handig en 100% compatibel want het is speciaal ontworpen voor en door Google producten.

Html5-advertenties ontwikkeld met Google Web Designer software zijn relatief makkelijk als .zip file in Google Ads te uploaden en ook 100% compatibel met Google Ads.

* Een goed alternatief voor html5-advertenties zijn de amp-html-advertenties.

Wat zijn de kosten van HTML5 banner advertenties

De kosten van html5 banners hangen af van het advertentietype en de hoeveelheid advertentieformaten u afneemt en de complexiteit van de banneradvertentie. De getoonde banner prijzen in deze website zijn altijd stukprijzen exclusief 21% BTW.

  • Html5-advertentie banner prijzen variëren globaal tussen de €40,- en €145,-
  • Video banner banner prijzen variëren globaal tussen de €160,- en €200,-

Bekijk onze banner advertentie prijslijst door op de blauwe ‘Prijslijst’ button te klikken op de banner advertentie offerte pagina. Via die prijslijst button krijgt u een kostenindicatie van productprijzen per banner advertentie productgroep te zien.

De aangeleverde videobestanden moeten compatibel zijn qua type en formaat voor weergave in html5-advertenties. Video editing en/of de kosten om video’s te converteren is op basis van nacalculatie.

Vraag een banner advertentie offerte, prijsindicatie aan.

Informatie en specificaties voor html5-advertenties & Google Ads.

Bron: Campagnes Html5-advertenties (Website: support.google.com – Google AdMob Help)

Bron: Specificaties van geüploade display-advertenties (Website: support.google.com – Google Ads Help)